vrijdag 19 november 2010

De perfecte aanvulling voor uw woning

Je stapt je werkplek binnen, er gaat een gevoel van rust door je lichaam, een motivatie om een topprestatie te leveren. Dag in, dag uit. Na een dag hard werken, komt u aan in uw woning, een plek die rust en gezelligheid moet uitstralen. Wees eerlijk, wie wil dat nou niet? Zonwering-online biedt u het ideale middel om rust, uitstraling en sfeer te creƫren met rolgordijnen.


Uit onderzoek is gebleken dat zonlicht invloed heeft op het humeur en het gedrag van de mens. Zonlicht is leven. Alles wat groeit, planten en bomen zijn afhankelijk van de zon. Zo ook de mens. Het ritme van de zon is het ideale ritme om te volgen als mens zijnde. Overdag je lichaam blootstellen aan zonlicht en s’nachts slapen.
Natuurlijk kunt u ook kunstmatige licht toepassen binnen uw woning of werkplek, maar het effect daarvan zult u zien op de energiekosten. Met rolgordijnen kunt u zelf bepalen hoeveel lichtinval u wilt hebben en u draagt uw steentje mee aan het besparen op de energievoorraad van de aarde.

Rolgordijnen zijn goedkoop, eenvoudig en verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Rolgordijnen zijn er in klassieke en moderne vormen. Er zijn verduisterende rolgordijnen die geschikt zijn voor de lichtregeling, het prestige rolgordijn waarmee u heel precies de lichthoeveelheid kunt reguleren en de (semi) transparante rolgordijn. Om de rolgordijnen sierlijker te maken kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een schulprand.

Rolgordijnen beschermen uw meubilair tegen kleurverandering en het geeft privacy tegen ongewenste kijkers.

Schoonhouden van rolgordijnen is heel simpel. Met een plumeau verwijdert u eenvoudig vuil en stof.

Ook montage is simpel, het zal u niet teveel tijd gaan kosten en u heeft er geen speciale gereedschappen voor nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten